Διαμόρφωση Εξωτερικού Χώρου Spa

Διαμόρφωση Εξωτερικού Χώρου Spa

H Διαμόρφωση του Εξωτερικού Χώρου ενός Spa αποτελεί μία έξυπνη επένδυση η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποφέρει σπουδαία οφέλη στην επιχείρηση.

Μία ιδιαίτερα πρωτοπόρα επιλογή είναι ο σχεδιασμός ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου όπου θα πραγματοποιούνται συνεδρίες μάλαξης και αισθητικής με ασφάλεια και επαγγελματική συμπεριφορά τηρώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα που απαιτούνται.

Αυξήστε τις πωλήσεις και την απήχηση του Brand σας επενδύοντας σε ένα καλαίσθητο Outdoor Massage Spot δίπλα στην πισίνα ή στον κήπο της επιχείρησης. Μεγιστοποιήστε την εμπειρία των πελατών σας προσφέροντας μία θεραπευτική μάλαξη κοντά στη θάλασσα με όλα τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό το ιώδιο και τα μικροσωματίδια του νερού.

Το μεσογειακό κλίμα της Ελλάδας είναι ιδανικό για τέτοιου είδους υποδομές και το αποτέλεσμα θα δικαιώσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καθώς υπάρχουν δεκάδες εναλλακτικές επιλογές για την εξωτερική διαμόρφωση ενός χώρου.

Κήποι μεγάλων ή μικρότερων ξενοδοχειακών μονάδων ή ενοικιαζόμενων δωματίων. Παραλίες που διαθέτουν την ανάλογη άδεια των τοπικών φορέων. Ανεξάρτητοι χώροι στη φύση που αποτελούν ιδιοκτησία ανθρώπων που θέλουν να επενδύσουν σ’ αυτούς είναι ορισμένες μόνο επιλογές που μπορούν να διαμορφωθούν με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ευεξίας και ευ ζην.

Οι εξειδικευμένοι Designers του Spa Genesis εφόσον αρχικά πραγματοποιήσουν μελέτη στην περιοχή του ενδιαφέροντός σας θα σας προτείνουν επαγγελματικές λύσεις άψογα προσαρμοσμένες στους στόχους και στο budget που επιθυμείτε να επενδύσετε.

Στη συνέχεια, αρχιτέκτονες τοπίου και διακοσμητές θα διαμορφώσουν τον περιβάλλοντα χώρο με φυτά, κατασκευές ξύλου ή πέτρας, άνθη και ειδικούς φωτισμούς δημιουργώντας έναν επίγειο παράδεισο για τους πελάτες σας.

Δημιουργήστε ένα εξωτερικό Massage Spot όπου θα αποφέρει γρήγορα και εγγυημένα έσοδα στην επιχείρησή σας και παράλληλα θα αποτελέσει ένα σημαντικό επαγγελματικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας

Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορα στυλ και διαμορφώστε ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα γίνει συνώνυμο της επιτυχίας σας!

Διακόσμηση Εξωτερικού Χώρου Spa: Δείτε ενδεικτικά στυλ διακόσμησης

Shabby Chic Style

Το Shabby Chic είναι γνωστό ως εξοχικό στυλ και ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετανία. Πρόκειται για ένα ζεστό και προσιτό ύφος διακόσμησης με απλό και απέριττο υφος με χαρακτηριστικα στοιχεία τα ψάθινα υφάσματα, τα φυσικά υλικά όπως λινάτσα, λινό κλπ, τα φθαρμένα έπιπλα και τα “νοσταλγικά” αντικείμενα που θυμίζουν μία άλλη εποχή.

Moroccan Style

Το Μαροκινό στυλ έχει επιρροές από την Αραβική διακόσμηση τόσο σχεδιαστικά όσο και χρωματικά. Τα μακραμέ, οι καμπύλες, τα κρεμαστά φωτιστικά, το πλήθος μαξιλαριών, και τα μικροέπιπλα, δίνουν την αίσθηση χαλαρότητας και μυστηρίου που δύσκολα συναντάς σ΄ένα τυπικό spa.

Balinese Style

Το Μπαλινέζικο στυλ υιοθετεί φυσικά υλικά όπως καλάμια μπαμπού και ξύλα για φυσική σκίαση είτε για τις υπαίθριες καμπάνες είτε για τα μικροέπιπλα που κοσμούν το χώρο. Η μπαλινέζικη διακόσμηση χρησιμοποιεί συχνά φυσικές υφές και εντυπωσιακά prints της φύσης που εναρμονίζουν τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο μετατρέποντας την κατασκευή σ΄ένα ζεστό καταφύγιο.

Minimal Style

Στη διακόσμηση σε minimal γραμμή επικρατεί η φιλοσοφία less is more και αποκλείει όλα τα διακοσμητικά περιττά αντικείμενα που δεν έχουν λειτουργικό ρόλο στη σύνθεση ενός χώρου. Γήινα ανοιχτά χρώματα και απλά υφάσματα ολοκληρώνουν την αισθητική του συγκεκριμένου στυλ.

Chinese Style

Η διακόσμηση με Κινέζικη επιρροή απαιτεί σκουρόχρωμα ξύλα, υφάσματα και βάζα με κινέζικα μοτίβα, φανάρια και λουλούδια. Το κόκκινο και το μπλε είναι χαρακτηριστικά χρώματα αυτού του στυλ τα οποία συνθέτουν μια πιο ‘“βαριά” διακοσμητική προσέγγιση που εμπνέει πολυτέλεια και σεβασμό.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας!

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Καινοτομία

Καινοτόμες Λύσεις & Προτάσεις με Πελατοκεντρική Προσέγγιση

Αξιοπιστία

Αξιόπιστες Συνεργασίες με τις Μεγαλύτερες Εταιρείες παροχής Επαγγελματικών Υπηρεσιών

Προσαρμοστικότητα

Ευρεία γκάμα Υπηρεσιών προσαρμοσμένες στις Πραγματικές Ανάγκες

spagenesis success

Εξειδίκευση

Εξειδικευμένο Δίκτυο Συνεργατών σε όλη την Ελλάδα & το Εξωτερικό

Πρωτοπορία

Πρωτοπόροι στην Παροχή υπηρεσιών Ευεξίας σε Σκάφη εν πλω & στο Wellness Real Estate

Υποστήριξη

Συνεχής Υποστήριξη & Ενημέρωση καθ' όλη τη διάρκεια παράδοσης του έργου

Οι ασυναγώνιστες τιμές, η τεράστια γκάμα εξειδικευμένων υπηρεσιών, η μακροχρόνια
εμπειρία της ομάδας μας και η εξατομικευμένη προσέγγιση των πελατών μας είναι οι λόγοι που είμαστε περήφανοι!

Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες ακόμη και του απαιτητικού συνεργάτη μας υλοποιώντας άμεσα και δραστικά τις φιλοδοξίες του.

Γιατί να μας Εμπιστευτείτε