Wellness Real Estate

Wellness Real Estate

Η ομάδα του Spa Genesis όντας πρωτοπόρος του Wellness Real Estate στην Ελλάδα παρέχει αποκλειστικά εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα ή ομάδες που επιθυμούν να δημιουργήσουν ή να προσαρμόσουν την οικία ή την κοινότητά τους σε εγκαταστάσεις που ενισχύουν την ευημερία και το ευ ζην βελτιστοποιώντας την ποιότητα της ζωής τους.

Τι είναι οι Κατοικίες Ευεξίας

Οι Κατοικίες Ευεξίας είναι ουσιαστικά Οικίες ή Χώροι που έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να υποστηρίζουν και να ενισχύουν την ολιστική υγεία των κατοίκων τους.
Η κατασκευή ή η ανακατασκευή ενός σπιτιού είναι μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στη ζωή ενός ανθρώπου. Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να δημιουργήσουν σύγχρονες οικίες μοναδικής αισθητικής, οι οποίες παράλληλα ενισχύουν την ψυχική τους ευημερία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ενδεικτικά στοιχεία που διαθέτει μία Κατοικία Ευεξίας:

Η βιομηχανία των ακινήτων αλλάζει προοδευτικά και ευθυγραμμίζεται στις προσδοκίες του αύριο μετατρέποντας τις κατοικίες σε ιδανικά περιβάλλοντα δημιουργίας, εξέλιξης και ευημερίας σε ένα νέο εξελιγμένο μοντέλο ευ ζην διαβίωσης και lifestyle.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας!

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τι είναι οι Κοινότητες Ευεξίας

Οι Κοινότητες Ευεξίας είναι ουσιαστικά ομάδες ανθρώπων που διαμένουν στο ίδιο οικοδομικό οίκημα ή συγκρότημα ή περιοχή και μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και εμπειρίες με γνώμονα την ευεξία, την πνευματική και σωματική ευημερία και το ευ ζην.

Με τον όρο της Κοινότητας Ευεξίας δεν αναφερόμαστε μόνο στις υποδομές και τις εγκαταστάσεις του χώρου αλλά και στις παρεχόμενες υπηρεσίες που έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το κάθε μέλος, οι οποίες υλοποιούνται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που έχουν τις γνώσεις και την εμπειρία να βελτιώσουν και να θωρακίσουν τη σωματική και ψυχική τους υγεία.

Η οικονομική κάλυψη των υπηρεσιών πραγματοποιείται από το σύνολο της κοινότητας και αποτελεί ένα πάγιο έξοδο που συμφωνείται και αποφασίζεται από κοινού.

Ενδεικτικά, τα μέλη της κοινότητας μπορούν να λαμβάνουν υπηρεσίες από: Γιατρούς, Δικηγόρους, Γυμναστές, Διατροφολόγους, Αισθητικούς, Massage Therapists, Εναλλακτικούς Γιατρούς, Chefs, Κηπουρούς, Εργάτες Γενικών Καθηκόντων κτλ.

Ενδεικτικά στοιχεία που διαθέτει μία Κοινότητα Ευεξίας:

Πλεονεκτήματα του Wellness Real Estate

Το Spa Genesis ως Σύμβουλος Ακινήτων και Ευ ζην αναλαμβάνει υπεύθυνα τον Πλήρη Σχεδιασμό, την Οργάνωση και την Υλοποίηση Κατοικιών ή Κοινοτήτων Ευεξίας σε συνεργασία με το κατασκευαστικό επιτελείο και τον αρχιτέκτονα του πελάτη.

 

Καινοτομία

Καινοτόμες Λύσεις & Προτάσεις με Πελατοκεντρική Προσέγγιση

Αξιοπιστία

Αξιόπιστες Συνεργασίες με τις Μεγαλύτερες Εταιρείες παροχής Επαγγελματικών Υπηρεσιών

Προσαρμοστικότητα

Ευρεία γκάμα Υπηρεσιών προσαρμοσμένες στις Πραγματικές Ανάγκες

spagenesis success

Εξειδίκευση

Εξειδικευμένο Δίκτυο Συνεργατών σε όλη την Ελλάδα & το Εξωτερικό

Πρωτοπορία

Πρωτοπόροι στην Παροχή υπηρεσιών Ευεξίας σε Σκάφη εν πλω & στο Wellness Real Estate

Υποστήριξη

Συνεχής Υποστήριξη & Ενημέρωση καθ' όλη τη διάρκεια παράδοσης του έργου

Οι ασυναγώνιστες τιμές, η τεράστια γκάμα εξειδικευμένων υπηρεσιών, η μακροχρόνια
εμπειρία της ομάδας μας και η εξατομικευμένη προσέγγιση των πελατών μας είναι οι λόγοι που είμαστε περήφανοι!

Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες ακόμη και του απαιτητικού συνεργάτη μας υλοποιώντας άμεσα και δραστικά τις φιλοδοξίες του.

Γιατί να μας Εμπιστευτείτε