Σχετικά με εμάς

Where There is a Will There is a Way

Το Spa Genesis παρέχει Συμβουλευτικές και Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες σε Επιχειρήσεις και Ιδιώτες που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να ενταχθούν στους κλάδους της Αισθητικής, της Ευεξίας και του Τουρισμού.

Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε νέες προοπτικές ανάπτυξης στην αγορά και να συνδράμουμε στην ενίσχυση των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων με ουσιαστική γνώση και εμπειρία.

Το Spa Genesis δημιουργήθηκε για να εμπνεύσει, να στηρίξει, να υλοποιήσει και να αναπτύξει επιχειρηματικά εγχειρήματα τα οποία σχετίζονται με την Ευεξία, την Υγεία, την Ομορφιά & το Ευ ζην.

Παράλληλα, στη σχολή μας, στο Spa Academy, οι σπουδαστές μας εξειδικεύονται σε όλους τους κλάδους της Αισθητικής και της Ομορφιάς και μέσω του Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας του Spa Genesis εισχωρούν δυναμικά στην αγορά εργασίας.

Οι υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες και χωρίζονται σε δύο στρατηγικούς πυλώνες δράσης.

1

Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις

Το Spa Genesis προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε επιχειρήσεις αναλαμβάνοντας όλα τα στάδια δημιουργίας, οργάνωσης, λειτουργίας και ανάπτυξης χώρων Spa.

Οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις απευθύνονται σε:

Οι ανταγωνιστικές τιμές, ο επαγγελματισμός της ομάδας μας και η εξατομικευμένη προσέγγιση των πελατών μας, μας δίνουν ισχυρό προβάδισμα στην αγορά.

Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες ακόμη και του απαιτητικού συνεργάτη μας υλοποιώντας άμεσα και δραστικά τις φιλοδοξίες του.

2

Genesis Academy

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία σχολή παρέχει εκπαίδευση, μετεκπαίδευση και εξειδίκευση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας προσφέροντας στους σπουδαστές ουσιαστική γνώση και επαγγελματική εμπειρία.

Το Spa Academy διαθέτει:

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα απευθύνονται σε:

Το Πρόγραμμα Σπουδών διαμορφώνεται σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες του κάθε σπουδαστή και το Γραφείο Διασύνδεσης & Καριέρας αναλαμβάνει υπεύθυνα τη δημιουργία ενός περιζήτητου στελέχους δίνοντας υπεραξία στο βιογραφικό του.

Τα σεμινάρια του Spa Genesis πραγματοποιούνται είτε σε αίθουσα είτε online για σπουδαστές που έχουν περιορισμένο χρόνο λόγω υποχρεώσεων.

Η ομάδα μας

Είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους μας και το δίκτυο συνεργατών μας το οποίο αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες της πραγματικής οικονομίας.

Η πελατοκεντρική προσέγγιση και η επιχειρηματική ηθική είναι οι βασικοί άξονες που διέπουν την ιδιοσυγκρασία της ομάδας μας.

Το Πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών μας αποτελείται από:

Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες που αντιμετωπίζουν το κάθε επιχειρηματικό πλάνο ως μία προσωπική πρόκληση και τον κάθε πελάτη με σεβασμό και υπευθυνότητα.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία του Spa Genesis ταυτίζεται με τη θεωρία του συμβόλου Inguz το οποίο συνοδεύει το λογότυπό της εταιρείας,

Το 22ο γράμμα του ρουνικού αλφάβητου συμβολίζει το στάδιο της “αναγέννησης” ενός ατόμου το οποίο παύει να αναζητά την ποσότητα στις επιλογές του και επιδιώκει την ποιότητα και την εξέλιξη.

Στόχος του είναι η επιτυχία και το “ταξίδι” αποκτά ουσιαστικό νόημα επιλέγοντας τους κατάλληλους ανθρώπους που θα βρεθούν δίπλα του.

Καλώς Ήρθατε στο Spa Genesis!

Ελάτε να δουλέψουμε μαζί!

Genesis Academy

Η #ΝΟ1 σχολή Αισθητικής & Ευεξίας στην Ελλάδα με Εκπαιδευτικά & Μετεκπαιδευτικά
Προγράμματα για Αρχάριους & Επαγγελματίες

E-Learning

Δυνατότητα Παρακολούθησης
μέσω E-Learning

Specializations

50+ Εξειδικεύσεις για Entry &
Senior Level

Certificates

Βεβαιώσεις &
Πιστοποιήσεις

Tuition

Χαμηλά Δίδακτρα &
Υποτροφίες Σπουδών

Promotion

Προώθηση Βιογραφικών σε
συνεργαζόμενες επιχειρήσεις