Κατασκευή / Ανακαίνιση Spa

Κατασκευή / Ανακαίνιση Spa

Η ομάδα του Spa Genesis είναι έτοιμη να οραματιστεί μαζί σας την ιδέα σας και να την υλοποιήσει με μεράκι, σύνεση και αξιοπιστία.

Κατασκευαστές, Αρχιτέκτονες, Πολιτικοί Μηχανικοί, Designers, Διακοσμητές, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και Αισθητικοί με μακροχρόνια εμπειρία στις κατασκευές Spa τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό αναλαμβάνουν υπεύθυνα την κατασκευή ή/και την ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων Spa.

Κατασκευή/ Ανακαίνιση Spa | Αναλαμβάνουμε Υπεύθυνα:

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας!

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Το Spa Genesis με συνέπεια και σεβασμό στους πελάτες του επιτυγχάνει την ολική ή μερική κατασκευή και ανακαίνιση χώρων Spa και απευθύνεται κυρίως στις ακόλουθες επιχειρήσεις:

Τουριστικά Καταλύματα

Το τμήμα Spa ενός ξενοδοχείου ή μιας τουριστικής μονάδας θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό και η ύπαρξή του αποτελεί ένα τεράστιο πλεονέκτημα για την επιλογή διαμονής του επισκέπτη. Η επένδυση στις εγκαταστάσεις και στις παροχές ενός λειτουργικού και άρτιου χώρου σε σύντομο χρονικό διάστημα αποφέρει σημαντικά κέρδη στην επιχείρηση και παράλληλα η παροχή τουρισμού ευεξίας κατατάσει την επιχείρηση στις κορυφαίες επιλογές του αγοραστικού κοινού.

 

City & Day Spa

Η έντονη και απαιτητική καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου έχει δημιουργήσει την ανάγκη για “γρήγορες ενέσεις” ευεξίας ανά τακτά χρονικά διαστήματα με αποτέλεσμα τα Day Spas να έχουν τεράστια και συνεχώς αναπτυσσόμενη ζήτηση.

Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και οι επιλογές των εγκαταστάσεων και των παροχών ενός χώρου Spa πρέπει να σχεδιαστούν και να υλοποιηθούν με απόλυτη ακρίβεια και επαγγελματισμό. Το κεφάλαιο πρέπει να επενδυθεί με σύνεση και οι στρατηγικές υλοποίησης να ευθυγραμμιστούν με τους μακροχρόνιους στόχους της επιχείρησης.

 

Πολυτελείς Κατοικίες

Το σύγχρονο φαινόμενο του Wellness Real Estate έχει αφυπνίσει την έντονη επιθυμία του ανθρώπου να βελτιστοποιήσει τις συνθήκες του περιβάλλοντος που κατοικεί ακολουθώντας τους κανόνες της ευεξίας και του ευ ζην.

Οι οικίες του μέλλοντος διαμορφώνονται με κύριο σκοπό την προάσπιση της ψυχικής και σωματικής υγείας και την επιμήκυνση του προσδόκιμου ζωής μέσα από υπηρεσίες ευεξίας που προσφέρονται εντός των ορίων της οικίας. Η δημιουργία και η διαμόρφωση των κατάλληλων εγκαταστάσεων είναι προϊόν μελέτης και η υλοποίηση απαιτεί πείρα και εξειδίκευση.

 

Καινοτομία

Καινοτόμες Λύσεις & Προτάσεις με Πελατοκεντρική Προσέγγιση

Αξιοπιστία

Αξιόπιστες Συνεργασίες με τις Μεγαλύτερες Εταιρείες παροχής Επαγγελματικών Υπηρεσιών

Προσαρμοστικότητα

Ευρεία γκάμα Υπηρεσιών προσαρμοσμένες στις Πραγματικές Ανάγκες

spagenesis success

Εξειδίκευση

Εξειδικευμένο Δίκτυο Συνεργατών σε όλη την Ελλάδα & το Εξωτερικό

Πρωτοπορία

Πρωτοπόροι στην Παροχή υπηρεσιών Ευεξίας σε Σκάφη εν πλω & στο Wellness Real Estate

Υποστήριξη

Συνεχής Υποστήριξη & Ενημέρωση καθ' όλη τη διάρκεια παράδοσης του έργου

Οι ασυναγώνιστες τιμές, η τεράστια γκάμα εξειδικευμένων υπηρεσιών, η μακροχρόνια
εμπειρία της ομάδας μας και η εξατομικευμένη προσέγγιση των πελατών μας είναι οι λόγοι που είμαστε περήφανοι!

Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες ακόμη και του απαιτητικού συνεργάτη μας υλοποιώντας άμεσα και δραστικά τις φιλοδοξίες του.

Γιατί να μας Εμπιστευτείτε