Συχνές Ερωτήσεις

  • Απευθείας από το Site: spagenesis.gr
  • Μέσω τηλεφώνου καλώντας στο: 210 700 6825
  • Στέλνοντας μήνυμα στα Social Media του Spa Genesis
  • Μέσω email στο [email protected]

Βήμα 1: Επιλέξτε ένα ένα τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιλέξτε “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ”

Βήμα 2: Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία και αφού σιγουρευτείτε ότι έχετε προσθέσει σωστά τα προϊόντα  επιλέξτε “ΑΓΟΡΑ¨

Βήμα 3: Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία είτε ως Επισκέπτης είτε ως Εγγεγραμμένος Χρήστης.

Συμβουλή: Προτείνουμε να κάνετε εγγραφή στο Site μας διότι σε κάθε αγορά σας μπορείτε να συλλέγετε πόντους. Κάθε Ευρώ Κερδίζει (Δείτε Περισσότερα Εδώ: Πρόγραμμα Ανταμοιβής “Genesis Bonus Club”)

Βήμα 4: Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, επιλέξτε τρόπο πληρωμής -αν επιλέξετε πληρωμή με κάρτα, πληκτρολογήστε τα στοιχεία που σας ζητούνται- και πατήστε “ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ”

Τα στοιχεία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

Αν έχετε επιλέξει πληρωμή μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής Κάρτας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας για να ολοκληρώστε την πληρωμή της παραγγελίας σας πληκτρολογώντας τα στοιχεία της κάρτας.

Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία θα σας έρθει email επιβεβαίωσης της παραγγελίας.

 

  • Κατάθεση σε Λογαριασμό
  • Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα
  • Paypal
  • Αντικαταβολή (Διαθέσιμη μόνο για αποστολές εντός Ελλάδος και για παραγγελίες έως 5 κιλά ογκομετρικά)

1. Επιλέγετε το link Είσοδος / Εγγραφή που βρίσκεται πάνω δεξιά στο www.spagenesis.gr.
2. Επιλέγετε το link ΕΓΓΡΑΦΗ που βρίσκεται κάτω από την ενότητα “ΣΥΝΔΕΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΗ”.
3. Συμπληρώνετε το email σας και στην συνέχεια τα στοιχεία σας και τον κωδικό πρόσβασης που επιθυμείτε. Tα στοιχεία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά
4. Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, κάνετε κλικ στο link ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.

Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και αφού έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής “Κατάθεση σε Λογαριασμό” μπορείτε να καταθέσετε το ποσό στον παρακάτω λογαριασμό.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 11100481198

IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR2001101110000011100481198

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: Spa Genesis – ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΠΕΡΑΤΗ ΞΕΝΟΦΩΝ

Προσοχή! Στην Αιτιολογία Κατάθεσης Καταχωρήστε τον Αριθμό της Παραγγελίας σας

Οι αγορές που πραγματοποιούνται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και έχουν βάρος έως 10 κιλά (ογκομετρικά) αποστέλλονται μέσω κούριερ σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και τα μεταφορικά έξοδα υπολογίζονται αυτόματα από την ιστοσελίδα μας.

Για παραγγελίες άνω των 10 κιλών ο πελάτης ενημερώνεται για το κόστος των μεταφορικών σε δεύτερο χρόνο με νέα επικοινωνία από το τμήμα διακίνησης του Genesis Cosmetics και η παραγγελία αποστέλλεται με μεταφορική εταιρεία.

Ναι, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή. Το κόστος της υπηρεσίας είναι 4€.

Σχετικά με την παραλαβή της παραγγελίας, προτείνουμε, να υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά διότι σε αρκετές περιπτώσεις οι διανομείς ενδέχεται να μην έχουν μαζί τους τερματικό POS. Σε περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε με κάρτα μπορείτε είτε να παραλάβετε από το κατάστημα κούριερ της περιοχής σας είτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα κούριερ της περιοχής σας για να ενημερώσετε σχετικά

O μέσος χρόνος παράδοσης είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες για παραδόσεις εντός Ελλάδας. Σε κάποιες, σπάνιες περιπτώσεις, ενδέχεται η παραγγελία να καθυστερήσει περαιτέρω.

Τα μεταφορικά έξοδα για τα μικρά δέματα εντός Ελλάδας ξεκινούν από 4€. Η ιστοσελίδα υπολογίζει αυτόματα τα μεταφορικα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Για Κύπρο και Ευρώπη τα μεταφορικά διαφέρουν και ο πελάτης ενημερώνεται για το κόστος εφόσον πραγματοποιήσει την αγορά του.

Ναι, υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου για τις online αγορές σας.

Όχι, για την ώρα δεν υπάρχει η δυνατότητα δόσεων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ναι, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής παραγγελιών σε όλες τις χώρες της Ε.Ε.. Το κόστος των μεταφορικών διαφέρει και ο πελάτης ενημερώνεται από το τμήμα διακίνησης για το ποσό χρέωσης.

Ναι, εφόσον δεν μείνατε ικανοποιημένος από το προϊόν που αγοράσατε, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής με κάποιο άλλο προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. όπως επίσης υπάρχει και η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει χρέωση μεταφορικών που επιβαρύνουν τον πελάτη.
ΠΡΟΣΟΧΗ!

Μία αλλαγή γίνεται δεκτή αυστηρά εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Για λόγους υγιεινής δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων στα αναλώσιμα προϊόντα (λάδια, κρέμες, χαρτοσέντονα, γάντια κτλ)

Ακόμη, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλαγή σε κανένα προϊόν αν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση. Οι συσκευασίες, τα barcodes και τα καρτελάκια δεν πρέπει να αφαιρεθούν ή να σκιστούν. Σε περίπτωση που δεν τηρούνται τα παραπάνω το Genesis Cosmetics δεν έχει καμία υποχρέωση αλλαγής

Προϊόντα που πωλούνται με τη μορφή ΚΙΤ ή αποτελούν μέρος κάποιου πακέτου προσφοράς δεν αλλάζονται μεμονωμένα αλλά πρέπει να αντικατασταθεί ολόκληρο το σετ. Προσοχή! Στην περίπτωση που ένα ή περισσότερα προιόντα από το ΚΙΤ είναι αναλώσιμο τότε ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής σε ολόκληρο το σετ.

Οι αλλαγές πραγματοποιούνται μέσω Courier εφόσον προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα αλλαγών του Spa Genesis. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή καλέστε στο 210 700 6825 για περαιτέρω πληροφορίες. Η χρέωση στα μεταφορικά ξεκινούν από 6€ και προσαρμόζονται ανάλογα με το βάρος και τον όγκο του δέματος.

Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων στην αξία του προϊόντος πρέπει πρώτα να παραλάβουμε το προϊόν που επιθυμείτε και ύστερα να επιστρέψουμε το ποσό σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που θα μας στείλετε στο email [email protected]. Για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία καλέστε στο 210 700 6825 για περαιτέρω πληροφορίες. Η χρέωση στα μεταφορικά ξεκινούν από 4€ και προσαρμόζονται ανάλογα με το βάρος και τον όγκο του δέματος.

Ναι, έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε δωροεπιταγή αξίας από 5€ έως 300€ είτε για προσωπική χρήση είτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε μορφή δώρου. Η αγορά μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε απευθείας από το site με πληρωμή με κάρτα είτε με κατάθεση σε λογαριασμό.

Όταν πραγματοποιηθεί με επιτυχία η αγορά της δωροεπιταγής λαμβάνετε στο email σας έναν κωδικό. Καταχωρήστε τον κωδικό στην παραγγελία σας στο πεδίο “ΚΩΔΙΚΟΣ” και το σύστημα θα αφαιρέσει αυτόματα το ποσό της αξίας της. Σε περίπτωση που η δωροεπιταγή δεν είναι έγκυρη ή έχει λήξει δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στην τελική τιμή της παραγγελίας σας.

Όχι, η δωροεπιταγή δεν εξαργυρώνεται τμηματικά. Η αξία των αγορών σας θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από την αξία της δωροεπιταγής.