Μηχάνημα Δερμοαπόξεσης: Πώς να επιλέξω το σωστό!

Το μηχάνημα δερμοαπόξεσης πραγματοποιεί μια μη επεμβατική θεραπεία στην επιδερμίδα. Κατά τη διάρκεια αυτής, το μηχάνημα ψεκάζει μικροκρυστάλλους πάνω στην επιδερμίδα και απομακρύνει δραστικά τα εξωτερικά στρώματα των νεκρών κυττάρων. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι η εμφάνιση ενός “φρέσκου” δέρματος που ακτινοβολεί υγεία και λάμψη.

 Μέσω της αναρρόφησης που πραγματοποιεί, ταυτόχρονα απορροφά και τα νεκρά κύτταρα προκαλώντας αιμάτωση και στη συνέχεια τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος στους ιστούς με διπλή ανανέωση!

Είναι ιδιαίτερα σημαντική η επιλογή του σωστού μηχανήματος δερμοαπόξεσης, Πριν την αγορά σιγουρευτείτε για τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά.

Βάρος μηχανήματος

Ένα βαρύ μηχάνημα μπορεί να είναι πιο αξιόπιστο αλλά θα πρέπει να υπολογίσετε επίσης τον τρόπο μεταφοράς του σε περίπτωση που εργάζεστε κατ’οίκον καθώς επίσης ένα έξτρα κόστος για την αγορά τρέιλερ που θα χρειαστεί να το τοποθετήσετε επάνω για την μεταφορά από την μια καμπίνα στην άλλη. 

Πίεση αναρρόφησης (Ισχύς Vacuum):

Μία ικανοποιητική Ισχύς είναι μεταξύ 100-240 Kpa (kilopascal)

Πίεση εκτόξευσης(Ισχύς Output):

Κατά πόσο ‘’δυνατά’’ εκτοξεύει τους κρυστάλλους. Ικανοποιητικές τιμές μεταξύ 200-250 VA (Volt-Ampere).

Τρέμουλο λαβής:

Θα πρέπει να δοκιμάσετε την απορρόφηση κραδασμών που έχει η λαβή ώστε να μην σας κουράζει στο χέρι κατά την εργασία σας

Αντάπτορας ρεύματος/ μπαταρίες:

Θα προτιμήστε ένα μηχάνημα που τροφοδοτείται με ρεύμα από την πρίζα καθώς είναι πιο δυνατό. Για αγορές από το εξωτερικό μην παραλείψετε να γίνει η αποστολή του μηχανήματος με ευρωπαϊκή ‘’είσοδο’’ ή usb που είναι συμβατό με όλους τους αντάπτορες.

Εγγύηση μηχανήματος και εξαρτήματα:

Κατά την αγορά προσέξτε την εγγύηση μηχανήματος καθώς θα σας το αντικαταστήσουν δωρεάν σε περίπτωση εργοστασιακής βλάβης καθώς επίσης να διευκρινίσετε αν τα εξαρτήματα (δαχτυλιδάκια ) περιέχονται στην συσκευασία ή θα πρέπει αν επωμιστείτε ένα έξτρα κόστος.

Δείτε το Σεμινάριο ΕΔΩ: Online Σεμινάριο Δερμοαπόξεσης